Dippelmiddel voor melkhygiëne van de landbouwspecialist uit Kleve

Dipmiddelen zijn biociden en verzorgingsproducten voor uitwendig gebruik op de uiers van melkkoeien. Ze behoren tot de zeer algemene dier- en stalhygiëne in de zuivel- en veehouderij. Een andere naam voor dippen is dunken. Naast het dipmiddel als speendipmiddel, wordt voor de melkhygiëne steeds vaker een voedende spray gebruikt.

Agri Service Jeuken BV uit Kleve am Niederrhein biedt u een gevarieerd aanbod aan dompel- en hygiëneproducten voor uw vee. Als boer met jarenlange ervaring hebben wij innovatieve producten ontwikkeld voor alles wat met stalhygiëne te maken heeft. Elk van hen werd intern uitvoerig getest voordat het voor de handel werd vrijgegeven. Tegenwoordig kunnen wij u een assortiment producten aanbieden waarmee het gehele probleem in de rundveesector wordt weggenomen.

Kortom: onze dipmiddelen voor melkhygiëne zijn de doorslaggevende stap naar een optimale stalhygiëne.

Pre-dippen voor de preventie van mastitis
Een algehele ruwe speen huid betekent dat veel en vaak vuil en micro-organismen zich kunnen hechten. De droge, krachtige reiniging betekent vaak overmatige belasting van de uier huid. Een van de meest voorkomende uier problemen die dit veroorzaakt is mastitis als chronische ontsteking, voornamelijk veroorzaakt door bacteriën. Met predipping als voorbehandeling voor het melken is het belangrijk om ziektekiemen te doden. Daarnaast bieden wij ook dipmiddelen aan die het speenkanaal na het melken beschermen tegen ziektekiemen.

Naast de reinigende en desinfecterende eigenschappen, zijn onze dipproducten voorzien van een hoge mate van zorg. Op deze manier wordt een gevoelige huid die regelmatig wordt gestrest permanent beschermd en verzorgd.

Neem contact met ons op bij Agri Service Jeuken als u op zoek bent naar een dip voor de melkhygiëne van uw vee. In het Duitse kantoor hier in Kleve kunt u ons telefonisch bereiken via telefoon en fax. U kunt ons ook een e-mail of een bericht sturen via het contactformulier op de website.