Beste klant, beste boer,

Als gevolg van een wetswijziging zijn we in de gelukkige positie dat we onze producten sinds 2006/10 van het DLG-keurmerk kunnen voorzien en voldoen aan de EU-biocidenwetgeving.

Dit is voor ons een reden geweest om onze producten op de markt te brengen met nieuwe namen als: RISORSA® EASY en RISORSA® STRONG. Vanaf 2009 brachten we een extra dipmiddel op de markt, RISORSA® BARRIER, de oplossing voor veel problemen. De biocidenwet is sinds 2011 van kracht en onze dipbar was een van de eersten in Duitsland die aan deze wetten voldeed.

Onze distributie van het hoefproduct HOOF FIT GEL / LIQUID / BATH (biocide gerapporteerd) is inmiddels verspreid over Europa en is een van de beste producten voor hoefproblemen. Vanaf 1 januari 2013 is HOOF-FIT onder de naam REPIDERMA verkrijgbaar in een spuitbus van 200 ml, die voor de klauwen gebruikt kan worden en ook als wondspray, zonder te wachten.

CLEAN CONTROL is nieuw, zonder formaline, koper en zink. Het is geschikt voor biogasinstallaties. CLEAN CONTROL is bijzonder geschikt bij koud weer, het optimale effect blijft behouden. Ook nieuw voor ons is COW PROTECTOR uierzalf, een natuurlijke remedie die kan worden gebruikt bij uierproblemen. De melk kan nog geleverd worden. Door de optimale werking van de inhoud bestaan ​​de ziekteverwekkers niet.

Een heel ander product voor de landbouw is de ASJ RUMIN-N. Dit is een langzaam beschikbaar ureum voor vee. ASJ RUMIN-N geeft het ureum langzaam af en zorgt zo voor een efficiënte pensfermentatie. Dit bacteriële eiwit is de belangrijkste eiwitbron bij herkauwers. ASJ RUMIN-N ureum is door zijn speciale coating een “slow release product” en wordt in toenemende mate verkocht aan boeren.

De PHOSPHORUS FEED DRENCH is nieuw en voorziet in de fosforbehoefte na de geboorte. Deze kan met onze COW BOOSTER aan een emmer water worden toegevoegd zodat de koe van alles wordt voorzien. We hebben ook de nieuwe generatie BOLI.

De nieuwste ontwikkeling is COW-DEXTRO. Een product met veel energie en vitamines dat de koe beschermt, ook tegen ketoseproblemen. COW-DEXTRO levert energie in de eerste 60 dagen om de koe bij problemen te helpen. De remedie kan worden uitgerold of kan worden verkregen bij het concentraatstation. Het kan ook worden verdeeld via de voermengwagen. Met het GMP + keurmerk, DLG en BIOZID kunnen wij de kwaliteit van het product garanderen.

Met vriendelijke groet,

Antoon Jeuken

Antoon Jeuken

m
+31 (0) 653195804
e antoon@agriservicejeuken.nl