Intra Hoof-fit Liquid

75,00255,00 ex. btw

Voor groepsbehandeling, de praktische oplossing. De Hoof-fit vloeistof wordt 1/1 met water gemengd en vervolgens met een lagedrukspuit op de schone klauwen geïnjecteerd. Herhaal deze behandeling één keer per week.

Categorieën: , Artikelnummer: Niet beschikbaar

Beschrijving

Voor groepsbehandeling, de praktische oplossing. De Hoof-fit vloeistof wordt 1/1 met water gemengd en vervolgens met een lagedrukspuit op de schone klauwen gespoten. Herhaal deze behandeling één keer per week.

Met Hoof-fit Gel, Liquid en Bath heeft u de producten in huis om de
therapie te ondersteunen bij claudicatio-problemen.

Klauwproblemen veroorzaken grote economische schade
Hoefziekten bij runderen en schapen zijn meestal te wijten aan verschillende factoren. Naast huisvesting, voeding en hygiëne spelen ook het prestatieniveau, de fokkerij en het ras een belangrijke rol. Op het eerste gezicht zie je vaak alleen het lijden van de dieren met klauwproblemen. De werkelijke schade is echter veel groter. Zo leiden klauwproblemen bij melkkoeien tot een sterke afname van de melkgift en een lagere vruchtbaarheid (langere tussenkalftijden). De dieren hebben ook een hoger risico op mastitis. Daarnaast zorgen klauwproblemen voor veel meer werk en extra behandelingskosten en vaak ook voor vroegtijdig vertrek.

Intra Hoof-fit Liquid
De producten Intra Hoof-fit Gel en Intra Hoof-fit Liquid helpen veehouders om de klauwen van koeien en schapen te verzorgen en gezond te houden. Bij ziekte ondersteunen de producten een medische behandeling. De producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met melkveehouders, dierenartsen, klauwbekappers en rundveespecialisten van voerbedrijven en vervolgens uitvoerig in de praktijk getest.

Hoof-fit bevat oppervlakte-actieve stoffen, alcohol, gechelateerde mineralen, kleefstoffen en effectieve verzorgingsmiddelen. En stabilisatoren met conserveermiddelen.

Intra Hoof-fit Gel & Liquid Bevat:
– Aloë Vera plantenextract
– Alcohol
– Mineralen in chelaatvorm
– Verzorgende stoffen –
Specifieke kleefstoffen

Chelaten:
De mineralen in Intra Hoof-fit zijn ontwikkeld in een speciale chelaatvorm en de weerstand van de klauwen is effectief en duurzaam ondersteuning. In de chelaatvorm zijn de mineralen veel stabieler en oplosbaarder dan in de sulfaatvorm. Op deze manier worden de effecten van de mineralen optimaal benut. Deze mineralen in combinatie met aloë vera en alcohol zorgen voor sterke en gezonde klauwen.

Gebruiksaanwijzing:
Individuele behandeling met Hoof-fit gel
Deze hooggeconcentreerde hoefverzorgingsgel is ontwikkeld voor de manuele individuele behandeling van dieren met hoefproblemen. Het kan het beste met een kwast worden aangebracht.

– Leid de koe naar de klauwbekapstandaard.
– Knip de klauwen regelmatig (minimaal twee keer per jaar).
– Maak de klauw en de spleet grondig schoon en droog.
– Wrijf hoef-fit gel grondig in de hoef en kloof.
– Bij ernstige problemen raden we aan om hoefband te gebruiken.

Extra informatie

Liters

10 Liter, 2 x 10 Liter, 5 Liter